Share on Pinterest
More share buttons
Deel met je vrienden


Submit

The beach

The beach

Eindelijk dan, gaat het vandaag dan echt gebeuren; kunnen we op het strand van Miami Beach genieten van het strand? Ja daadwerkelijk, het is ons gelukt en omdat we het gisteren niet al te laat hebben gemaakt, lopen we al zo rond het middaguur naar het beroemde strand. Een korte wandeling, zelfs als je de omweg via de broodjeszaak meerekent.

Helemaal perfect is het weer niet, want er staat toch nog steeds een koude wind en zo halverwege de middag worden we gestoord door een kortstondig front van donkere wolken. Ach daardoor kan je weer beter de iPad bedienen zullen we maar zeggen.

Zo tegen een uur of half vijf zijn we maar weer teruggelopen omdat we onze bleke huiden niet te veel willen beschadigen en gelukkig is dat ook gelukt.
Na een uurtje shoppen, zijn we even gaan rusten om ons vervolgens weer gereed te maken voor het bruisende nachtleven van Miami SoBe. Eerst moesten we natuurlijk nog even eten en via tripadvisor hadden we een leuke Chinees weten te vinden. Nu is Miami sowieso geen goedkope stad, understatement of this year, maar deze lokale entrepreneur wist het wel heel bont te maken en daarom besloten we maar terug te gaan naar ons allereerste Italiaanse restaurantje hier in Miami gelegen aan de overkant van de straat.

Later op de avond zijn we Martin nog tegengekomen, degene die we ontmoet hadden in Orlando, en hebben we gezamenlijk nog wat biertjes gedronken om niet al te laat, voor ons doen dan, in bed te duiken.

Alweer geen foto’s vandaag, maar we hebben iets beters: een film. Die kunnen jullie wel bekijken, maar alleen onder de strikte toezegging, dat jullie niet al te jaloers zullen zijn daar in het koude en witte Nederland.

De Film: Life is good

 

De contrasten kunnen groot zijn. Terwijl jullie Nederland gebukt gaan onder winterse buien en gladheid, liggen wij hier op het strand van Miami Beach.
Als je een teer zieltje hebt en het even niet kan uitstaan dat wij hier in een zonovergoten Miami Beach zitten met een geweldig uitzicht over de Atlantische Oceaan, dan raad ik je aan dit filmpje niet te bekijken.

Gerelateerde Berichten

Paradise

Paradise

Island Mode

Island Mode

A Different World

A Different World

Plaats een Reactie