Share on Pinterest
More share buttons
Deel met je vrienden


Submit

Precipitation

Precipitation

De staat Washington is beroemd om verschillende dingen, zoals: Microsoft, Boeing, Starbucks, vulcanoes, Grey’s Anatomy en precipitation; neerslag dus. En dat hebben we geweten! Robert voelt zich niet optimaal, hij is niet ziek maar heeft last van een opkomende verkoudheid, dus doen we het rustig aan deze ochtend. Dat is relatief, want we dienen weer een paar honderd kilometer te rijden om in onze volgende stad te komen; Seattle.

Dus rond een uur of tien zitten we toch alweer in de auto, nemen we afscheid van de heerlijke bedden in hotel Ruby en rijden we al snel op de Interstate 90 verder westwaarts. Was het in Spokane nog droog, maar in de verte zagen we al donkere wolken, die alleen maar donkerder werden en het duurde dan ook niet lang voordat de ruitenwissers aangingen. Eerst nog op een acceptabel standje, maar al snel werd de snelste stand bereikt. Ondanks de regen konden we toch behoorlijk vaart maken en al na drie uurtjes  waren nog maar op een uur rijden genaderd van Seattle en konden we zelfs de snelheid van de ruitenwissers omlaag brengen en zagen we in de verte het weer opklaren om zelfs af en toe een zonnestraal door te laten. Verder valt er weinig over deze 480 kilometer te vertellen, behalve dan dat we op een gegeven moment onze telefoons uit moesten zetten om niet per ongeluk een dynamietstaaf af te laten gaan die gebruikt worden om stukken berg weg te slaan zodat de snelweg hier verbreedt kan worden. Ik heb mijn expertise als schietmeester nog aangeboden, maar helaas dat bleek niet nodig te zijn.

En zo komen we rond een uur of half drie aan in Seattle. In de auto hadden we al afgesproken dat we de rest van de middag gaan gebruiken om de blog bij te werken en te rusten. Een goed plan, want Robert kon het gebruiken en tegen de avond voelt hij zich een stuk beter zodat we weer lekker bij P.F. Changs hebben kunnen eten en verder de avond spenderen aan een kroegentocht om wat leuke kroegen te vinden voor onze andere avonden hier. Het is natuurlijk dinsdag; nou niet een typische stapavond, maar we vragen ons af of het hier ooit gezellig wordt. We zullen het zien en meemaken of niet natuurlijk.

Gerelateerde Berichten

Solid H2O

Solid H2O

Liquid H2O

Liquid H2O

An Olympic Day

An Olympic Day

2 Reacties

 1. Corry
  21 juni 2013, 15:10   /  Reageer

  Hallo daar,
  Het is allemaal weer errugg vervelend om jullie mooie verhalen te lezen en foto’s/filmpje te zien! Om jaloers op te worden! Ben nu al benieuwd naar jullie volgende avonturen. Have fun! Groeten van de Westraatjes

  • Ramon
   21 juni 2013, 16:41   /  Reageer

   Hey Westraatjes, dank je wel voor jullie leuke berichtje. We hebben het super naar ons zin. Tot snel.

   Groeten, Robert en Ramon

Plaats een Reactie