So We Discover | 路上で On the road So We Discover

  • The Sun’s Origin
最新の話 Het laatste verhaal
 
Thank you and goodbye

Thank you and goodbye

Wat een wereldburgers zijn we toch, metropolieten, sterker nog cosmopolieten! En je begrijpt dat ik dat toch met enig sarcasme weet te schrijven want nog voor dat we Tokio hadden verlaten, weten we een t-shirt en kabel in ’t appartement laten liggen stappen we uit bij de verkeerde Terminal op Hanada Airport, want je kan de I toch ook echt aanzien voor een 1 en pakken...

地域情報 Lokale Info

[weatherslider ID=”1″]

以前の話 Eerdere verhalen
Zen

Zen

Unusual /ʌnˈjuːʒʊəl/

Unusual /ʌnˈjuːʒʊəl/

The Japanese way

The Japanese way

乗車 De Rit
2017
キー Legenda

01. 大阪市 Osaka
02. 広島 Hiroshima
03. 京都 Kyoto
04. 飛騨高山 Takayama
05. 松本 Matsumoto
06. 東京 Tokyo

We zijn op reis en dan verandert de homepage van deze site in een reisoverzichtspagina, maar als u meer wilt lezen over onze vorige avonturen, de avonturiers, de missie en onze te gek gave trailer klik dan op de button hieronder.
社会的およびモバイル Sociaal en Mobiel

 

Je ziet ons altijd bezig met de iPhone en zijn we beide, in meer of mindere mate, aanwezig op de sociale platformen, daarom mag je van ons ook verwachten dat je onze avonturen kan volgen op je smartphone of via een of meerdere sociale platformen.

Deze website is zo gebouwd dat hij heel goed te lezen is op je tablet of smartphone en als je weet wat een QR code is en je een app hebt (there’s an app for that) kan je de code hiernaast gebruiken en je wordt vanzelf doorgelinkt naar deze pagina. Onze avonturen kan je natuurlijk ook volgen via Twitter (#USA2016, #OurCalifornianDream), Facebook, Google+ of een RSS-reader. Foto’s van onze verslagen zullen op Flickr of Instagram verschijnen. Onze films worden uiteindelijk ook nog eens uitgezonden via YouTube en iTunes podcast.

Gebruik de icoontjes in de menubalk om naar het platform van jouw keuze te gaan.