Share on Pinterest
More share buttons
Deel met je vrienden


Submit

It’s not dirty, it’s boutique

 • Unknown Territory
It’s not dirty, it’s boutique

Gisteren konden jullie al opmaken dat we niet bijster tevreden zijn over onze kamer. En met die zelfde ontevredenheid staan we ook op en dat kan nooit de bedoeling zijn zo aan het einde van deze vakantie. Dus na de gebruikelijke opstart fenomenen gaan wij toch maar even praten met de manager. Een alleraardigste dame die ons uit probeert te leggen dat het niet vies is maar hoort bij de charmes van een boetiek hotel. Boetiek of niet, we vinden het gewoon vies en willen een andere en betere kamer. Zonder enig protest krijgen we die en krijgen we ook nog eens een korting op een van onze dagen. Maar we zijn er niet gerust op en willen de kamer eerst zien. De kamer is absoluut beter en gaan we akkoord maar niet voordat Robert er nog wat meer geld heeft afgepingeld. Na deze actie hebben we het idee dat de prijs/kwaliteit verhouding genormaliseerd is, laten we de huishouding van het hotel onze spullen verhuizen terwijl wij op zoek gaan naar koffie en ontbijt en merken we dat er last van ons af glijdt en geheel in de ritme en gekte komen van New Orleans.

Een ritme wat heel erg laag is mede omdat het loeiheet is. Dus al sjokkend verkennen we het stadje, verliezen we liters aan vocht door de hitte, koelen ons af aan het zwembad en vullen we het verloren vocht weer aan in de gezellige kroegen in St. Anne Street. Van al die activiteiten worden we maar moe dus rusten we even uit in ons hotel om daarna goed, maar te duur, te eten bij Muriels.

De avond sluiten we af in het muzikale feestgedruis van Frenchman Street, waar het druk, gezellig en warm is. En beide stellen vast dat New Orleans anders is dan andere jaren. Alhoewel we het aan het hotel niet merken is New Orleans 10 jaar na Orkaan Katrina weer helemaal booming en lijkt het hersteld te zijn van die enorme ramp.

De Foto’s

Gerelateerde Berichten

The Big Easy

The Big Easy

Job well done!

Job well done!

Dutch men on Frenchmen

Dutch men on Frenchmen

3 Reacties

 1. Gerard en Trudy
  30 mei 2015, 16:37   /  Reageer

  Fijn dat jullie kamer nu iets beter is, heel blij dat New Orleans weer opgekrabbeld is na Katrina en de recessie nog een paar fijne dagen gewenst en een veilige en prettige terugreis.
  Groetjes Gerard en Trudy

  • Ramon
   30 mei 2015, 16:41   /  Reageer

   Hoi pa en ma, allereerst super dat jullie ons zo trouw volgen. Echt super! Wij beginnen nu aan onze laatste avond hier. Dank je wel en tot snel in Nederland. Xx

 2. Dirk-Jan
  26 oktober 2015, 03:31   /  Reageer

  Wat gaaf mannen!

Plaats een Reactie