Share on Pinterest
More share buttons
Deel met je vrienden


Submit

Does Miami Beach loves us?

Does Miami Beach loves us?

Zoals ik al schreef was het gisterenavond laat, errugh laat. Volgens mij kwam de zon nog net niet op. Niet erg op zich, want het was gezellig en dan kunnen dat soort dingen. Het betekende wel dat we niet vroeg wakker waren, maar dat bleek dan ook niet erg, want het weer was ronduit slecht.

Het regende namelijk als een gek. We hebben een beetje een haat/liefde verhouding met deze stad. Aan de ene kant vinden we de atmosfeer, de mensen en het uitgaan heerlijk, maar elke keer (dit is dan de tweede keer) is het weer niet goed. De eerste keer hadden we kunnen weten, want juni is het begin van het regenseizoen. Maar nu, nu is het begin van het hoogseizoen en zou het eigenlijk geweldig weer moeten zijn.

Het regende zo hard dat we moeite hadden om een ontbijttent droog te vinden en terugkomen naar ons hotel was zo mogelijk nog lastiger. We hebben de rest van de dag dan ook niet veel anders gedaan dan op onze hotelkamer te spelen met onze iDevices. Rust hebben we gekregen, dat wel, want het was pas tegen de avond dat het droog werd.

‘s avonds zijn we, droog, naar een zeer sfeervol Cubaans restaurantje gelopen waar we goed hebben gegeten en vervolgens zijn we het nachtleven weer ingedoken, waar we het dit keer niet zo laat hebben gemaakt. Mede om het feit dat we morgen naar het strand willen en de vooruitzichten zijn goed.
Ik wil jullie best foto’s voorschotelen van een regenachtig Miami, maar jullie hebben voldoende aan jullie eigen neerslag.

Gerelateerde Berichten

Paradise

Paradise

Island Mode

Island Mode

A Different World

A Different World

Plaats een Reactie