Share on Pinterest
More share buttons
Deel met je vrienden


Submit

A Different World

A Different World

Alhoewel het slecht weer was in Fort Lauderdale zijn we toch helemaal in de relax modus geschoten en hebben de hersenen op non actief gesteld. Dat bleek wel toen we Fort Lauderdale uitreden en nog verder zuidwaarts reden, want we gingen klakkeloos af op de aanwijzingen van Bram, die ons zo maar noordwaarts wilde sturen naar Orlando in plaats van Miami. Ze zijn hier zo veel beton er aan het bij leggen, dat zelfs de laatste update van TomTom niet meer correct is en hij behoorlijk de kluts kwijt was. En zo ook wij, waardoor we toch ruim tien minuten kostbare vakantie tijd hebben verspild aan verkeerd rijden.

Florida is heel veel beton, heel veel plastic en vaak toch wel nep, maar exact 100 Mijl, 160 kilometer, voor het meest zuidelijke puntje van de Verenigde staten veranderd deze wereld compleet. Hier aan het begin van de Florida Keys wanen we ons in een ander land, een andere wereld… Alhoewel het vloeken in de kerk is, lijkt het meer op Cuba, dan op de Verenigde Staten. En, terwijl het zonnetje z’n weg weet terug te vinden, rijden wij die laatste officiële kilometers op weg naar Key West. Het is inmiddels de vijfde maal dat we de rit rijden, maar nog steeds genieten we van het ongeorganiseerde, de prachtig azuurblauwe zee, de palmbomen en het lage tempo (op de weg had het overigens wel iets hoger mogen zijn).

En precies om 4 uur op 25 juni 2012 komen we aan op onze eindbestemming. Exact de zelfde tijd en dag als de dag dat we hier voor het eerst aankwamen in 2009, de dag dat we overdonderd werden met Thriller en Billy Jean omdat de King of Pop die dag overleed… Ja, ja ik weet het! Ik ben een datum freak, maar ik heb ook een handig naslagwerkje genaamd: www.sowediscover.nl :p

En vanaf nu kan de grijze massa echt uit en dat doen we ook. We genieten van het resort waar we zitten. Het is full-service dus we besluiten dan ook om het vandaag niet meer te verlaten. De zon heeft nog steeds moeite om door te breken, maar de temperatuur is prima waardoor het goed vertoeven is aan het zwembad, aan de bar en aan de dinertafel. Het beloven drie rustige dagen te worden.

De Foto’s

 

Gerelateerde Berichten

Paradise

Paradise

Island Mode

Island Mode

Debby

Debby

2 Reacties

 1. Esther
  27 juni 2012, 21:49   /  Reageer

  Hey lieverds,geniet nog van jullie laatste paar dagen daar!!kom lekker uitgerust en veilig weer thuis.Jus kan niet wachten!!er wacht jullie namelijk een prachtig rapport,een voetbal nieuwtje en het feit dat ie nu het grote 5-12 geheim weet,haha.veel plezier nog,dikke kus ES

 2. Trudy
  27 juni 2012, 21:53   /  Reageer

  Hallo jongens
  Het was weer een mooie reis om mee te beleven ,we hebben er van genoten,maar belangrijker is dat jullie het naar je zin hebben gehad.
  Nog even lekker relaxen en dan die koffers weer inpakken,we wensen jullie nog een paar fijne dagen en een goeie thuisreis.
  Groetjes en knuffel
  Pap en mam

Plaats een Reactie