Share on Pinterest
More share buttons
Deel met je vrienden


Submit

4 in 1

4 in 1

Omdat we het gisteren wat later dan gebruikelijk deze vakantie hebben gemaakt doen we het vanochtend maar eens rustig aan. Iets wat we kunnen doen want de reis van vandaag stelt bar weinig voor. En zo gebeurt het dat we pas rond een uur of 11 wegrijden uit San Diego. Maar waar wij hadden gedacht dat het op een zaterdagochtend rustig op de weg zou zijn bleek het tegendeel waar. Wat er aan de hand is weten we niet maar het is raar druk op de weg en iedereen lijkt oververhit. Dus wat een rustig ritje had moeten worden, blijkt voor mij zeer inspannend te worden, want Robert had geen zin om te rijden.

Maar naarmate we dichterbij komen bij onze eindbestemming wordt oververhitting op de weg minder maar neemt die toe in de lucht en als we om twee uur Palm Springs inrijden is het 42 graden. Het is vandaag zaterdag en we hebben nog ruim een week voor de boeg. Voor ons een vreemde gewaarwording want dit is onze op een na laatste stop van deze reis en we hebben nog zo veel dagen te gaan. 4 hier in Palm Springs en 4 in Los Angeles.

Jullie begrijpen natuurlijk dat we de 4 dagen in Palm Springs weinig gaan doen. Dat lukt niet met 42 graden en ik weet nu dat het zelfs een ongelofelijke 44 graden Celsius afgelopen zondag en maandag is geworden. Verrassend genoeg redelijk goed uit te houden want de relatieve vochtigheid is, net zo verbazingwekkend, extreem laag.

En omdat we zo weinig gedaan hebben vat ik de 4 dagen in 1 verhaal samen. En zelfs een samenvatting van vier dagen levert niet zo heel veel zinnen op. Behalve een uitstapje naar de lokale mall om daar korte broeken voor ondergetekende te kopen hebben we overdag alleen maar doorgebracht onder een parasol aan het zwembad van ons resort en ’s avonds hebben we ons prima vermaakt in het stadje zelf waar we prima hebben gegeten bij Bongo Johnny’s Patio Bar & Grill en zelfs twee maal bij Tropicale. En de avonden sloten we uiteraard af in de gezellige kroegen die dit stadje herbergt.

Zoals jullie nu wel begrijpen niet een al te noemenswaardig programma deze vier dagen, maar na al die activiteiten van de afgelopen twee weken waren we wel toe aan wat rust. Wat wel noemenswaardig is zijn de aardige Amerikanen die we hier ontmoet hebben. Ondanks een eigen feestje dat ze hier aan het vieren waren namen Steve en Mike ons op in hun vrolijke gezelschap en hebben we ontzettend veel lol gehad de eerste drie dagen hier in Palm Springs. Zij zijn er ook voor verantwoordelijk dat we nu zeer concrete plannen hebben voor Los Angeles, maar wat die plannen zijn lezen jullie de komende dagen. En met deze woorden sluit ik dit verhaal af , laat ik jullie achter met slechts een paar foto’s en ga ik maar weer een duik nemen in het zwembad om af te koelen.

De Foto’s

Gerelateerde Berichten

Ended it with a Big Bang

Ended it with a Big Bang

Observations

Observations

Eat Sleep Party Disrupted

Eat Sleep Party Disrupted

2 Reacties

 1. De Huijsmannetjes
  11 juni 2014, 00:01   /  Reageer

  Geniet nog van jullie laatste dagen! Xxx

  • Ramon
   11 juni 2014, 00:19   /  Reageer

   Gaan we zeker doen zus!

Plaats een Reactie